Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Escola de comerç de l'Ajuntament de Silla llança una bateria de càpsules formatives gratuïtes per als comerços, empreses i/o autònoms per adaptar-se al nou escenari econòmic
L'Escola de comerç de l'Ajuntament de Silla llança una bateria de càpsules formatives gratuïtes per als comerços, empreses i/o autònoms per adaptar-se al nou escenari econòmic
05/05/2020
L'Escola de comerç de l'Ajuntament de Silla llança una bateria de càpsules formatives gratuïtes per als comerços, empreses i/o autònoms per adaptar-se al nou escenari econòmic
Es tracta de xicotetes càpsules impartides per experts del retail i la transformació digital de l'Oficina de Comerç i Territori Pateco, Coto Consulting , Branding&Retail i Andana Solutions
2020-banner-tot

 

 

Des de l'Ajuntament de Silla treballem per fer costat al comerç local i pal·liar l'impacte que la crisi de la COVID-19 pot tindre en el nostre teixit comercial i, per això, posa en marxa noves càpsules formatives gratuïtes de l’Escola de Comerç de Silla que substitueixen els cursos de formació presencial que no poden dur-se a terme en aquestos moments.

 

Es tracta de xicotetes càpsules impartides per experts del retail  i la transformació digital de l’Oficina de Comerç i Territori Pateco, Coto Consulting , Branding&Retail i Andana Solutions  que tracten aspectes clau, consells i recomanacions pràctiques per a afrontar el Pla de Transició cap a una nova normalitat amb les millors garanties.

 

Tot el material, al teu abast!

 

L’escola de comerç en línia preveu dues modalitats. Per una banda, tenim les càpsules formatives obertes per a tots els comerços, empreses i/o autònoms en format vídeo que està a l’abast de totes les persones interessades i sols heu de fer clic en l’enllaç per poder accedir-hi.

 

Càpsules prèvia inscripció

 

I, per altra banda, tenim una sèrie de càpsules formatives de caràcter mensual que es realitzaran en línia i que necessiten una inscripció prèvia a través del web www.comercioesvida.pateco.es per poder accedir a la formació.

 

L’Ajuntament de Silla posa a la vostra disposició l’ajuda del Coach tecnològic per poder ajudar-vos en la inscripció a aquestes càpsules formatives. Si teniu qualsevol dubte, podeu telefonar al 637559763.

 

Prepara la teua tenda per a dia zero

 

Una de les primeres iniciatives adreçades als comerciants, empreses i/o autònoms és la càpsula formativa Prepara la teua tenda per al dia zero que s'ha organitzat per a aquest divendres 8 de maig, de 10 a 11 hores, en què Celestino Martínez, Consultor i conferenciant especialitzat en retailmarketing oferirà informació i reflexions sobre l'adaptació i l'evolució cap a un nou model de comerç.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167