Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITA TEMARI IMPRÉS I COMPRA 18 TAULETES DIGITALS PER A L'ALUMNAT AMB DIFICULTATS
L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITA TEMARI IMPRÉS I COMPRA 18 TAULETES DIGITALS PER A L'ALUMNAT AMB DIFICULTATS
05/05/2020
L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITA TEMARI IMPRÉS I COMPRA 18 TAULETES DIGITALS PER A L'ALUMNAT AMB DIFICULTATS
L'Ajuntament de Silla està fent un gran esforç per atendre la població vulnerable o en risc de exclusió social durant la crisi per la Covid-19.
8e32f520-8613-422f-8910-25d72a0c7308

Des del tancament dels centres educatius s'ha treballat de forma coordinada amb els equips directius de tots els centres escolars de Silla. S'ha posat en marxa un PROGRAMA ESPECIAL de SUPORT EDUCATIU per garantir la igualtat d'oportunitats I que ningú xiquet i xiqueta es quedarà enrere pel tancament dels centres educatius, donant solucions individualitzades de rs i equips directius dels centres.


En el marc d'quest programa, per una banda hem facilitant material imprès per a 62 alumnes amb dificultats, que s'entrega als domicilis per un monitor que fa el seguiment, d'acord amb les indicacions de cada Centre Educatiu, també s'està col·laborant en l'entrega del material escolar que s'havia quedat al centre.


L'Ajuntament de Silla ha comprat 18 tauletes digitats digitals amb targeta SIM per a l'alumnat sense connexió digital perquè la bretxa digital i les dificultats socials i econòmiques no siguen obstacle per a fer efectiu el dret a l'educació inclusiva a Silla que s'han portat als domicilis.


Per altra banda el Gabinet Psicopedagògic Municipal sesta prestant un servei especial de reforç i assessorament a les famílies i a l'alumnat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167