Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITARÀ A LES FAMILÍES EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ
L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITARÀ A LES FAMILÍES EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ
05/05/2020
L'AJUNTAMENT DE SILLA FACILITARÀ A LES FAMILÍES EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ
L'Ajuntament de Silla es prepara per a l'escolarització de les xiquetes i els xiquets nascuts en 2017 per al pròxim curs escolar 2020-2021.
escolarització

El procés d'escolarització es veu marcat per la declaració el 14 de març, de l'Estat d'Alarma provocat per la COVID-19. Davant d'aquesta situació excepcional, és una obligació dels poders públics garantir el funcionament dels serveis públics essencials per a la ciutadania, especialment aquells que es deriven de drets fonamentals constitucionalment reconeguts.

El Decret Llei 2/2020, de 3 d'abril, Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de mesures urgents, en l'àmbit de l'educació, de la cultura i de l'esport, inclou les mesures normatives necessàries per a garantir la tramitació del procés d'admissió i la preparació de l'inici del curs escolar 2020/2021, en aquestes circumstàncies extraordinàries.

El procediment d'admissió a l'ensenyament d'Educació Infantil, per al curs 2020-2021 es tramitarà de forma electrònica, pel qual, la persona progenitora que tramite la matrícula haurà d'estar en possessió del Certificat digital emès per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV).

Si no disposa d'aquest certificat, pot demanar-lo des d'aquest moment, a l'Ajuntament de Silla dirigint la seua sol·licitud al correu electrònic informacio@silla.es, adjuntant-hi el DNI/NIE escanejat o fotografiat, i un telèfon de contacte. L'Oficina d'Assistència a la Ciutadania es posarà en contacte amb vostè per a donar-li cita prèvia i entregar-li el certificat. Haurà d'aportar en eixe moment l'original del DNI/NIE original.

Quan la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport aprove el calendari del procediment d'admissió es publicarà en la pàgina web de l'Ajuntament i s'habilitarà un Punt d'Atenció a l'Usuari al Centre de Formació de Persones Adultes per a donar suport i assistència telemàtica en la tramitació.

La informació relativa a l'escolarització per a la resta de cursos i alumnat que ja està escolaritzat en el curs 2019-2020 en els centres educatius de Silla, serà proporcionada a través dels mateixos col·legis i en la web de l'Ajuntament, en el moment que la Conselleria facilite les instruccions que està elaborant.

Servei Especial d'Informació Admissió Curs 2020-2021.
Telèfon 647 24 8029 mail: benestar@silla.es

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167