Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA COMENÇA A REPARTIR 20.000 MASCARETES HOMOLOGADES I REUTILITZABLES PER A TOTA LA CIUTADANIA
SILLA COMENÇA A REPARTIR 20.000 MASCARETES HOMOLOGADES I REUTILITZABLES PER A TOTA LA CIUTADANIA
04/05/2020
SILLA COMENÇA A REPARTIR 20.000 MASCARETES HOMOLOGADES I REUTILITZABLES PER A TOTA LA CIUTADANIA
L'ajuntament ha començat hui a repartir 1 mascareta rutilitzable per a cada habitant empadronat al municipi
repartiment de mascaretes
repartiment de mascaretes
repartiment de mascaretes
repartiment de mascaretes
Els voluntaris i treballadors de l’Ajuntament de Silla han començat a repartir hui les 20.000 mascaretes que ha adquirit el consistori per a repartir entre tota la ciutadania. 

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha sigut la encarregada de coordinar la compra d'un total de 350.000 mascaretess llavables i reutilitzables per als ajuntaments de la comarca. L'organisme intermunicipal ha comprat les mascaretes a dues empreses de Torrent i les ha repartit als consistoris que han sigut els responsables de la seua distribució. 

Concretament Silla compta amb 20.000 mascaretes reutilitzables i llavables  que s’estan repartint a domicili a raó d’una mascareta per persona empadronada al domicili, diferenciades per talla, d’infantil i d’adult. Cal destacar que les mascaretes encarregades estan recolzades per la norma UNE 065, aprovada el 15 d'abril, i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Seran reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades en més d'una ocasió. Amb cada mascareta s'adjuntarà un xicotet manual d'instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantindre-les i guardar-les amb totes les garanties.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167