Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Tot el comerç de Silla, a un sols clic
Tot el comerç de Silla, a un sols clic
02/06/2020
Tot el comerç de Silla, a un sols clic
El comerç és un dels sectors que més ha patit la crisi sanitària i ens ha ajudat en aquestos dies de confinament, ara és el moment de donar-los el nostre suport i comprar a Silla. IMPULSEM SILLA!
proposta2
L'Ajuntament de Silla llança una plataforma web per a la promoció del comerç de Silla, perquè el veïnat conega l'oferta comercial del municipi. A través d'aquesta plataforma, el comerç de Silla acosta a la ciutadania tota la informació sobre els seus horaris, les dades de contacte i la descripció dels productes i serveis que vos ofereix.


També s'hi poden consultar els comerços de Silla que ofereixen productes i serveis de primera necessitat i que poden fer encàrrecs i/o repartiment a domicili a través del seu aparador virtual.


La ciutadania pot accedir a tots els serveis que ofereix la plataforma web, fent un clic en els següents enllaços:

• Mapa geolocalitzat dels comerços: silla.comercioscomunitatvalenciana.com

• Aparador virtual amb serveis especials: impulsem.portaldelcomerciante.com/silla


Si teniu un comerç i voleu aparèixer o modificar les dades podeu contactar amb el nou servei d'atenció telefònica personalitzada adreçat al comerç, empresa i autònoms, on el comerciant sols ha de cridar i/o enviar un WhatssApp al número 681.18.30.47.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167