Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Aprèn valencià des de casa
Aprèn valencià des de casa
23/04/2020
Aprèn valencià des de casa
La Universitat Politècnica de València ha creat l'espai Aprèn valencià des de casa amb els recursos disponibles per a qualsevol persona interessada a aprendre o millorar el valencià.

 

La Universitat Politècnica de València ha creat l’espai Aprèn valencià des de casa amb els recursos disponibles per a qualsevol persona interessada a aprendre o millorar el valencià.

·         cursos MOOC de preparació dels nivells B2, C1 i C2

·         vídeos d’“Aprèn valencià amb Polimèdia”

·         exercicis autocorrectius

·         assignatures OCW

·         proves de la CIEACOVA amb solucionaris

 

L’objectiu també és ajudar a la preparació de les proves de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià de les universitats valencianes (CIEACOVA, cieacova.com) o de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV, www.jqcv.gva.es/va), o de qualsevol altra institució que realitze proves de valencià.

Podeu accedir a tots els recursos per mitjà del bàner d’Aprèn valencià des de casa”, en www.upv.es/bondia.

Aquest espai estarà permanentment obert, i s’enriquirà contínuament amb noves informacions (com ara la propera obertura dels fòrums amb l’equip docent dels MOOC), almenys fins a l’acabament de juliol, per tal que sempre siga d’interès per a qualsevol persona que vulga millorar el coneixement de la nostra llengua.

Si teniu qualsevol dubte, envieu un correu al Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla: snl@silla.es. Estem per a ajudar-te.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167