Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'ESCOLA D'ADULTS CONTINUA LA PROGRAMACIÓ EN LÍNIA
L'ESCOLA D'ADULTS CONTINUA LA PROGRAMACIÓ EN LÍNIA
23/04/2020
L'ESCOLA D'ADULTS CONTINUA LA PROGRAMACIÓ EN LÍNIA
el Centre de Formació de Persones Adultes de Silla s'ha fet un gran esforç per tal de seguir donant resposta a l'alumnat dels diversos cursos que componen l'oferta formativa i adaptar el tipus de formació a les noves circumstàncies.
CLASSE CAPTURA 1
CLASSE CAPTURA 2
CLASSE CAPTURA 3
c67de6ca-ff0c-48d2-94f5-c4490f9a27c7
c539cfa7-5b2e-40bf-9b04-a506085c6565
d2b27820-2dd8-4ce0-953c-130ef0ec3036

Des del moment en què es va decretar el confinament per l'estat d'alarma, des del Centre de Formació de Persones Adultes de Silla s'ha fet un gran esforç per tal de seguir donant resposta a l'alumnat dels diversos cursos que componen l'oferta formativa i adaptar el tipus de formació a les noves circumstàncies.


La tasca no ha resultat fàcil en alguns casos, com per exemple en les persones d’edat més avançada, ja que no compten amb les eines ni la formació necessàries per a poder seguir les classes des de casa.


En aquest sentit, part de la tasca també ha estat la de formar en aquestes noves plataformes a tots aquells que tenen accés a Internet i seleccionar les eines més adequades de comunicació en cadascun dels casos.


Així, el seguiment s'està fent a través de diversos mitjans com són WhatsApp, Facebook, Google Clasroom, Kahoot, Hangouts, Zoom o Youtube.


A més, s'ha creat una pàgina web senzilla, pràctica i funcional on s'està publicant tot el material i recursos que els docents estan elaborant per tal que tot el món tinga accés des de casa.
https://sites.google.com/view/cfpasilla


En aquesta línia, s'ha impulsat també el projecte Bits de Coneixement, una sèrie de fitxes de diferents matèries bàsiques (Matemàtiques, Castellà, Valencià, Naturals, Socials i Anglés) en les quals se sintetitzen continguts d'aquestes i es plantegen activitats relacionades per tal que qualsevol persona les puga fer a casa i aprofitar el temps de confinament per seguir formar-se. Un dels valors principals d'aquestes fitxes són el seu atractiu i simplicitat visual i la manera clara i directa en la qual s'expliquen els coneixements. Tant és així, que el projecte ha estat inclòs dins del rebost digital de la GVA.
https://sites.google.com/view/cfpasilla/bits-de-coneixement

 

La pàgina de Facebook https://www.facebook.com/EscolaAdultsSilla  s’ha convertit en un dels canals principals per comunicar-se, no tan sols l’alumnat, sinó també la resta d’adults del poble que estan seguint amb interés les diferents activitats que es proposen.

           

També s’ha posat en marxa un canal de Youtube on es van mostrant els treballs realitzats per l’alumnat dels tallers de pintura.

https://www.youtube.com/channel/UCxyk0W3_dEStq4hb2LcyGjQ


El seguiment i la participació de les classes està sent molt satisfactori i, en alguns casos, supera a la formació presencial.


L'alumnat que opta per a obtenir el graduat de l'ESO està continuant el seu seguiment pràcticament al complet en totes les matèries i la retroalimentació està resultant molt positiva.


L’alumnat dels tallers de llengües i d'arts també està mostrant un alt índex de participació i de compromís amb la seua formació, a través de les diferents xarxes socials i de la comunicació privada amb els seus docents.

 

A més a més, per a aquells alumnes que no tenen accés a Internet, s'està posant en marxa un servei de telefonades per mantenir-los informats de les novetats de l'escola, per seguir mantenint el contacte amb ells i per comprovar que es troben bé. 


De totes maneres, esperem que tota aquesta situació passe prompte i que puguem tornar a donar un dels serveis més importants que ofereix el centre: la interacció social.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167