Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla comptarà amb 20.000 mascaretes homologades i reutilitzables per a tota la ciutadania
Silla comptarà amb 20.000 mascaretes homologades i reutilitzables per a tota la ciutadania
16/04/2020
Silla comptarà amb 20.000 mascaretes homologades i reutilitzables per a tota la ciutadania
L'ajuntament repartirà 1 mascareta rutilitzable per a cada habitant del municipi
mascaretes poblacio

La Mancomunitat  de l'Horta Sud ha coordinat la compra d'un total de 350.000 mascaretess llavables i reutilitzables per als ajuntaments de la comarca. L'organisme intermunicipal ha encarregat ja la seua fabricació a dues empreses de Torrent i les repartirà als consistoris que seran els responsables de la seua distribució a raó de dues unitats per vivenda.

Silla comptarà amb 20.000 mascaretes reutilitzables i llavables a repartir entre tota la ciutadania. Durant els pròxims dies es realitzarà el repartiment a domicili d’una mascareta per persona en cada domicili .

Cal destacar que les mascaretes encarregades estan recolzades per la norma UNE 065, aprovada ahir 15 d'abril, i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Seran reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades en més d'una ocasió. Amb cada mascareta s'adjuntarà un xicotet manual d'instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantindre-les i guardar-les amb totes les garanties.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167