Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla constitueix una comissió de treball per fer un seguiment de l'evolució del COVID19
L'Ajuntament de Silla constitueix una comissió de treball per fer un seguiment de l'evolució del COVID19
12/03/2020
L'Ajuntament de Silla constitueix una comissió de treball per fer un seguiment de l'evolució del COVID19
La comissió de treball analitzarà la informació, i s'encarregarà de la coordinació i seguiment de les actuacions que puguen correspondre a aquesta Corporació pel brot de COVID-19, tot i que les competències no són municipals.
118da40a-3471-4836-98e9-8607c09a55f7
Ahir, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá es va reunir amb els tècnics de l'Ajuntament de Silla per constituir una comissió de treball per l'anàlisi de la informació, així com la coordinació i seguiment de les actuacions que puguen correspondre a l'Ajuntament pel brot de COVID-19, tot i que les competències no són municipals.

Malgrat que a Silla, a hores d'ara, cap persona ha donat positiu pel COVID19 (Coronavirus) s'ha donat ordre per a incrementar la neteja dels centres municipals i educatius, així com treballar en la conscienciació per tal d'evitar contagis.

A més, l'Ajuntament posa en marxa a partir de huí un protocol de mesures internes per previndre el contagi del coronavirus, i protegir als treballadors i a la ciutadania del virus.

Per últim, recordar que l'Ajuntament està seguint les indicacions de les autoritats competents en Salut Pública (OMS, Ministeri i Conselleria de Sanitat) que són les que lideren l'estratègia general i que mantindrem puntualment informada a la ciutadania pels canals oficials.

Si vols saber MESURES PREVENTIVES ENFRONT DE L'EXPOSICIÓ Al CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) fes click ací

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167