Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els xiquets i les xiquetes de Silla visiten la biblioteca
Els xiquets i les xiquetes de Silla visiten la biblioteca
05/03/2020
Els xiquets i les xiquetes de Silla visiten la biblioteca
Els xiquets i les xiquetes d'educació infantil dels centres escolars de Silla visiten la biblioteca pública Xelo Carbonell Company.
WhatsApp Image 2020-03-03 at 09.54.06
WhatsApp Image 2020-03-03 at 10.09.51

Aquesta setmana l'alumnat d'infantil de 4 i 5 anys dels centres escolars de Silla han visitat els centres escolars de Silla amb el propòsit que els xiquets i xiquetes s'animen a anar a la biblioteca i animen els seus pares i mares per gaudir de tots els serveis que s'ofereixen.

Durant l'activitat, que té una durada aproximada de 30 minuts, el personal de la biblioteca mostra les instal·lacions a les xiquetes i xiquets, els expliquen les normes de comportament i ús dels llibres, i els fan una xicoteta xarrada sobre la importància de la lectura en l'etapa infantil, així com que els presenten llibres adequats per a la seua edat.


La regidora d'Educació, Laura Millán, ha volgut acompanyar un dels grups durant la seua visita i ha destacat que «És molt important aconseguir que els nostres xiquets i xiquetes adquirisquen l'hàbit de la lectura des de ben menuts. Llegir ens fa ser persones més lliures.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167