Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN CONVENI AMB CONSUM PER A GARANTIR ELS PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT ALS SEUS VEÏNS
L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN CONVENI AMB CONSUM PER A GARANTIR ELS PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT ALS SEUS VEÏNS
27/02/2020
L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN CONVENI AMB CONSUM PER A GARANTIR ELS PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT ALS SEUS VEÏNS
Gràcies al conveni signat amb Consum, les persones amb més necessitats podràn adquirir productes de primera necessitat
729d5956-0249-41bb-8241-31b9224ff25f
L'Ajuntament de Silla, a través de l'Àrea de Benestar Social, torna a posar en marxa el sistema d'ajudes a persones i famílies del municipi en situació de necessitat.

Per poder gestionar correctament aquest programa, s'ha arribat a un conveni de col·laboració amb la cadena de supermercats Consum S.Coop.V. per 50.000€, gràcies al qual s'emetran unes targetes moneder que els adjudicataris de les ajudes podran utilitzar en tots els establiments comercials de la cadena Consum i Charter ubicats en qualsevol localitat.

Al contrari que els antics xecs socials, aquestes targetes preserven la privacitat dels usuaris, ja que tenen la mateixa aparença que la resta de targetes emeses per Consum S.Coop.V. D'aquesta forma, es vol evitar l'estigmatització social que poden generar aquestes ajudes a persones sense recursos.

Les targetes seran atorgades per l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Benestar Social que aprovarà la titularitat de la targeta i l'import concedit. Cada una de les targetes tindrà un valor predeterminat, en funció de l'ajuda que es concedisca a cada usuari i que dependrà de la situació socioeconòmica en la qual es trobe, prèvia avaluació de la treballadora social de l'Ajuntament. L'import i les condicions concedides seran comunicades a Consum perquè active les targetes amb les instruccions de l'Ajuntament. Amb la targeta es podran adquirir únicament productes de primera necessitat tant en alimentació com en higiene personal i estan exempts sense excepció les begudes alcohòliques i els productes gurmet o d'alta gama.

Amb aquest conveni de col·laboració, signat aquest matí l'Ajuntament de Silla continua un any més estrenyent els llaços amb Consum S. Coop.V., una de les empreses valencianes més importants de la comunitat, les oficines centrals de la qual es troben a la localitat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167