Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla avançarà les actuacions del Pla Edificant previstes per a l'any 2021
Silla avançarà les actuacions del Pla Edificant previstes per a l'any 2021
11/02/2020
Silla avançarà les actuacions del Pla Edificant previstes per a l'any 2021
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la Regidora d'educació de l'Ajuntament de Silla es reuneixen amb el Director General de d'Infraestructures d'Educació Victor Garcia Tomás.
863af5ee-652a-47ac-af9e-2d4d37a649b0
Hui, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la Regidora d'educació de l'Ajuntament de Silla Laura Millán s'han reunit amb el Director General d'Infraestructures d'Educació Victor Garcia Tomás per tal d'avançar les obres del Pla edificant previstes per al 2021.

En la reunió, Victor Garcia Tomás, Director General d'Infraestructures d'Educació, ha escoltat les peticions de l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i de la Regidora d'Educació qui han traslladat la necessitat d'avançar les obres més urgents que afecten la seguretat i a l'eliminació de les barreres arquitectoniques dels centres educatius.

En aquesta reunió Victor García ha pres el compromís d'avançar totes les intervencions previstes per a l'any 2021 al 2020. D'aquesta forma, a partir d'aquest mes d'abril, la Conselleria delegarà les obres a l'Ajuntament perquè aquests puguen realitzar els projectes i començar les obres.

Aquestes intervencions compten amb un pressupost total de 1.600.000€ i es preveu que finalitzen entre enguany i l'any vinent.

L'alcalde de Silla ha volgut agrair "la implicació de la Conselleria" i ha anunciat que prompte és reunirà junt amb la regidora amb els directors dels centres educatius per explicar-los el tema en profunditat i perquè vagen preparant els futurs projectes del Pla Edificant.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167