Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > I Taller de Curtmetratge «Ciutat de Silla: medi ambient i benestar animal»
I Taller de Curtmetratge «Ciutat de Silla: medi ambient i benestar animal»
06/02/2020
I Taller de Curtmetratge «Ciutat de Silla: medi ambient i benestar animal»
Rafa Montesinos, Eva Marín, Carlos Martínez i Mar Navarro ensenyen als joves universitaris com s'escriu un guió i es roda un curtmetratge
DSC_27101 TALLER CORTOMETRAJE OK

L'Ajuntament de Silla i la productora audiovisual Inquieta Films va iniciar el passat dissabte un taller de curtmetratge sobre medi ambient i benestar animal, destinat a estudiants de l'àmbit de l'audiovisual. Aquest taller està impartit per Rafa Montesinos, Eva Marín, Carlos Martínez i Mar Navarro.

L'objectiu del taller és ensenyar a l’alumnat a escriure el guió i rodar un curtmetratge de forma professional i el tema que es treballarà serà el medi ambient i el benestar animal. Aquest taller culminarà amb un festival de cinema la primera setmana de juny, fent-lo coincidir amb el dia del medi ambient, dia 5 del mateix mes, en el qual es projectaran els treballs que es realitzen en les convocatòries de formació, a més d'altres pel·lícules, col·loquis i altres activitats.

L'Ajuntament de Silla, compromès amb el medi ambient i el benestar dels animals, ha seleccionat aquesta temàtica amb la finalitat d'educar i sensibilitzar la ciutadania.

Els i les participants han estat seleccionats per rigorós ordre d'inscripció i participaran en els tallers els dissabtes 1, 8, 15 i 22 de febrer de 2020, de 10 a 14 h, al Teatre de l'Ajuntament de Silla. Com a treball final del taller es realitzarà el rodatge d'un curt els dies 29 de febrer i 1 de març de 2020, de 9 a 18 h, al municipi de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167