Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El col·legi Sant Roc de Silla presenta un projecte Erasmus + acció KA101 per a la internacionalització del centre
El col·legi Sant Roc de Silla presenta un projecte Erasmus + acció KA101 per a la internacionalització del centre
05/02/2020
El col·legi Sant Roc de Silla presenta un projecte Erasmus + acció KA101 per a la internacionalització del centre
el projecte, «La inclusió a través de metodologies actives», pretén donar una resposta pedagògica als nous reptes educatius de la societat actual i de l'escola inclusiva
foto comissió redacció del projecte
erasmusplus

El CEIP Sant Roc, en la seua vocació d’innovació i millora de la qualitat educativa, ha presentat al Servei Nacional per a la Internacionalització de l’Educació un projecte Erasmus + per als propers dos cursos escolars. El títol del projecte, «La inclusió a través de metodologies actives», pretén donar una resposta pedagògica als nous reptes educatius de la societat actual i de l’escola inclusiva. El projecte ha sigut redactat per una comissió creada al centre i coordinada per la mestra d’anglés, Maria Ripoll Ferreres.

Aquesta acció preveu la mobilitat del professorat, en un primer moment, per a evolucionar cap a un intercanvi on participe l’alumnat i altres membres de la comunitat educativa en propers cursos escolars. La mobilitat està plantejada per realitzar-se amb un centre italià, Istituto Comprensivo 2 "Riccardo Gulia" de Sora, atés que el sistema educatiu italià és punter en inclusió de l’alumnat i, concretament, aquest centre és expert en mobilitats Erasmus, desenvolupa metodologies actives i és innovador en tecnologies de la informació i la comunicació.


A més, el CEIP Sant Roc també rebrà el professorat d’aquest centre italià per a mostrar el nostre treball a l’àmbit de la gestió de centre i implementació de metodologies actives a l’aula al final de febrer de 2021.


Es tracta d’un pas més per a sensibilitzar i formar el professorat per als canvis socials i educatius i millorar la nostra resposta davant aquests.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167