Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla controlarà la velocitat dels vehicles als camins rurals i els punts més sensibles de la població per millorar la seguretat vial
L'Ajuntament de Silla controlarà la velocitat dels vehicles als camins rurals i els punts més sensibles de la població per millorar la seguretat vial
31/01/2020
L'Ajuntament de Silla controlarà la velocitat dels vehicles als camins rurals i els punts més sensibles de la població per millorar la seguretat vial
La Policia Local de Silla controlarà l'excés de velocitat amb un radar cedit per la DGT, per tal de garantir la seguretat vial a la nostra població.
81bad7ea-07d7-43cf-9a29-f8f8cd5afbe0
166a9651-7cca-4f2e-8a15-038be3801ecb
La Policia Local de Silla ha posat en marxa una campanya de controls de velocitat que es desenvoluparà durant diverses setmanes. Per portar endavant aquesta companya, compta amb un vehicle monovolum adaptat per a realitzar proves d'alcohol, drogues i velocitat cedit per la Direcció General de Trànsit.


Aquesta acció és possible gràcies a la col·laboració existent entre l'Ajuntament i la DGT per a millorar la seguretat viària, per la qual cosa els controls es desenvoluparan en diferents camins rurals de la població com el camí vell de Russafa, el camí del Cementeri i el Camí del Saladar i els punts més sensibles com les Avingudes de Reis Catòlics i País Valencià i les zones pròximes als centres educatius.


L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, ha recordat que aquesta campanya arriba després d'escoltar les reivindicacions de nombrosos veïns i veïnes que en diverses ocasions hi han exposat la seua preocupació per l'excés de velocitat en diferents zones de la població com per exemple al terme municipal, on moltes persones practiquen esport en família i gaudeixen a l'aire lliure.


Vicente Zaragozá incideix en el fet que l'excés de velocitat, la ingesta de begudes alcohòliques i el consum de drogues són les tres principals causes de sinistralitat viària, per la qual cosa es fa necessari posar en marxa tots els mecanismes necessaris per a conscienciar als conductors de la necessitat d'erradicar aquestes pràctiques quan es posen al volant.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167