Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza el projecte Learning by Intercultrual dinner
Finalitza el projecte Learning by Intercultrual dinner
29/01/2020
Finalitza el projecte Learning by Intercultrual dinner
Hem realitzat una unitat didàctica i un receptari gastronòmic intercultural.

La capacitació d'adults i migrants o refugiats dels seus països d'origen és un desafiament per als mestres que necessiten trobar formes motivadores i atractives de presentar el contingut de el pla d'estudis bàsic. El nostre projecte resol aquest problema mitjançant la creació d'un llibre electrònic de 65 receptes de el món que amaga materials didàctics innovadors per manejar les habilitats bàsiques en els camps de les matemàtiques, les ciències, la història, la geografia, la cultura i les TIC. ,

 

Aquest projecte s'està desenvolupant amb socis de Turquia, Alemanya, Estònia i Espanya, quatre racons d'Europa que ofereixen una diversitat social i cultural que enriqueix la nostra proposta gastronòmica.

En un moment en què el racisme i la xenofòbia confonen a les societats europees, busquem alternatives d'educació que valorin la diversitat, i creiem que cuinar és una resposta atractiva i motivadora.

Més de 24 mesos, una anàlisi de la realitat de cada país, una col·lecció de receptes de el món, la creació d'unitats didàctiques, la fase de prova, la creació de materials visuals i l'adaptació dels mateixos. Amb tot això, hem aconseguit un únic resultat intel·lectual que consta de 2 documents: un llibre de receptes multimèdia (llibre de l'estudiant) i un manual per al suport del mestre.

Tot el projecte així com el llibre i la unitat didàctica es poden consultar ací o descarregar al arxiu associat.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167