Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Marisol i Marta, NOVES CAMBRERES DEL CRIST
Marisol i Marta, NOVES CAMBRERES DEL CRIST
23/01/2020
Marisol i Marta, NOVES CAMBRERES DEL CRIST
Molt emocionades de presidir el pròxim cap de setmana la missa major
Marta i Marisol
Marta i Marisol
Marta i Marisol

L'alcalde, Vicente Zaragozá, i la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, han rebut a les noves cambreres del Crist a l’Alcaldia abans que el pròxim cap de setmana comence la 21na edició de la Fira de Sant Sebastià que enguany girarà entor al comerç local, l’esport i la vida saludable. Les germanes Marisol Peris i Alapont i Marta Peris i Alapont van comentar ahir de vesprada la seu il·lusió ja que és per a elles un honor i un somni desde menudes ocupar aquest càrrec.

Molt emocionades de presidir el pròxim cap de setmana la missa major cantada en honor a Sant Sebastià, Vicente Zaragozá els va explicar de primera mà  el programa de la Fira per al pròxim cap de setmana i els va invitar a la inauguració que tindrà lloc el pròxim divendres a les 19.00h a la nova Plaça de la Torre. Per a finalitzar l’acte, els quatre van brindar per unes bones festes de Sant Sebastià i un bon any.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167