Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TORNA LA FESTA DE L'ENCESA AMB MÉS NOVETATS QUE MAI
TORNA LA FESTA DE L'ENCESA AMB MÉS NOVETATS QUE MAI
26/11/2019
TORNA LA FESTA DE L'ENCESA AMB MÉS NOVETATS QUE MAI
Una projecció gegant a la façana de l'església, el nou arbre i un photocall 3D entre les principals novetats.
bo cartell encesa 2019 sense2
Encesa 3d
Encesa arbre
Encesa mapping
Encesa royal
Layout_OK

L'Ajuntament de Silla vol que el Nadal arribe amb alegria al nostre poble. Per aquest motiu, enguany tornarem a il·luminar de forma especial Silla i ho celebrarem amb una gran festa en què participe tothom, i on els xiquets i les xiquetes seran els autèntics protagonistes. L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Enguany gaudirem de la Festa de l’Encesa més innovadora dels últims anys. Ho tenim tot preparat per a rebre el Nadal amb alegria i omplir d’il·lusió i esperança tots els carrers del nostre poble».

L’alumnat del Taller d'Ocupació «Silla en Marxa», en què 30 persones desocupades s'estan formant i treballant per buscar una nova oportunitat laboral, estan ultimant la plantà del nou arbre de Nadal, que enguany combina el color blanc de l’estructura amb els colorits estels verd, roig, blau i morat que l’adornen.

Entre les principals novetats, enguany la Festa de l’Encesa comptarà amb una espectacular projecció gegant a la façana de l’església que, de segur, deixarà bocabadats a grans i menuts i els assistents a l’esdeveniment podran fotografiar-se al photocall 3D o gaudir de l’espectacle infantil Royal Circ.

A més, dins de les activitats programades, prèviament a l’encesa de l’arbre també se celebrarà la XIV Trobada de Cors infantils, es repartirà berenar per als xiquets i xiquetes; ens visitaran personatges infantils, penjarem al Cub dels Desitjos els desitjos dels sillers i silleres per a aquest Nadal i es realitzaran diferents tallers.

D’altra banda, com a novetat, aquest any s'ha instal·lat un arbre a la plaça del Centre Cultural Carmen Valero i altre a la plaça de la Senyoria, que se sumen als tres arbres ubicats al parc del Molí de Magalló, al parc de l'Alteró i al parc Sant Roc, amb la intenció que la festa del Nadal també arribe als barris. També s’han instal·lat elements decoratius lluminosos a l’Era de la Catarra, el tram final de la Rambla de la Independència, el parc del Molí de Magalló i l’avinguda del País Valencià.

 

El Nadal també arriba al comerç

Enguany, el comerç local també serà protagonista de l’encesa dels llums de Nadal. Amb motiu d’aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Silla, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de Silla, ha preparat el Black Friday amb promocions i descomptes especials als 50 comerços participants en horari de 19 a 22 hores.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167