Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Jurat del II Porrot Jove de Narrativa es reuneix per avaluar les obres
El Jurat del II Porrot Jove de Narrativa es reuneix per avaluar les obres
14/11/2019
El Jurat del II Porrot Jove de Narrativa es reuneix per avaluar les obres
Ahir es va reunir el Jurat per a estudiar les 16 obres de primària, les 6 de secundària i les 6 de batxillerat de l'alumnat de Silla que han quedat finalistes.
Foto-jurat2

L’Ajuntament de Silla, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, convoca per segon any consecutiu el Porrot Jove de Narrativa, un porrot que va dedicat a la joventut de Silla que li agrada escriure i expressar les seues idees, sentiments, històries... en un text elaborat.

Aquest Porrot naix amb l’objectiu de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar del municipi de Silla i se subdivideix en tres categories: primària, secundària i batxillerat.

El lliurament de premis serà el 20 de novembre, a les 10.30 hores, al Centre Cultural Carmen Valero. A aquest acte està convidat tot l’alumnat de 6é de primària, 4t de l’ESO, 2n de batxillerat i l’alumnat finalista de l’any anterior.

L’acte estarà acompanyat amb l’espectacle didàctic i musical «Històries de la música en valencià» d’Educarock, en què s’interpretaran temes d’Aspencat, Obrint Pas, La Gossa Sorda, 4000 som prou, Al Tall, Sant Gatxo... entre molts altres.

Els premiats rebran un xec de 100 euros i una figureta del Porrot Jove. Els i les joves finalistes rebran un obsequi de participació. Tots i totes rebran un llibre del I Porrot Jove de Narrativa que recull totes les obres finalistes de l’any anterior que ha editat l’Ajuntament com a reconeixement del talent jove escriptor que tenim a Silla.

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán: «Amb aquests premis volem fomentar que la nostra joventut escriptora isca a la llum i que potencien i treballen les seues habilitats en l’expressió escrita. Ells i elles són el futur de la cultura literària de la nostra llengua i del nostre poble.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167