Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA A "LOCALITZA SALUT", EL FITXER DEL MINISTERI D'ACTIVITATS SOBRE LA SALUT
SILLA A "LOCALITZA SALUT",  EL FITXER DEL MINISTERI D'ACTIVITATS SOBRE LA SALUT
05/11/2019
SILLA A "LOCALITZA SALUT", EL FITXER DEL MINISTERI D'ACTIVITATS SOBRE LA SALUT
Amb aquest mapa de recursos en es pretén donar visibilitat i valor a totes aquelles estructures i accions amb què compta cada municipi
localiza
logo_min
logo_Hazloporti3
El Ministeri de Sanitat compta amb un fitxer automatitzat amb dades de caràcter públic "Localitza Salut", una nova aplicació informàtica que dóna suport a la implementació local de la promoció de la salut i prevenció en el Sistema Nacional de Salut.


La finalitat del fitxer és la creació d'un mapa de recursos en el qual es pretén donar visibilitat i valor a totes aquelles estructures i accions amb què compta el municipi i que contribueixen a la salut i el benestar de la ciutadania, així com facilitar la accessibilitat dels veïns / es a aquests recursos.


 Aquest mapa forma part de l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, elaborada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, al costat de les CCAA i Societats científiques.


Les dades seran obtingudes de les pàgines web de cada un dels recursos, de la web de l'Ajuntament de Silla i de les pàgines grogues o bé facilitades pels interessats que així ho sol·liciten.


Seran publicats a la web: https://localizasalud.mscbs.es/maparecursos/main/


Més informació: www.silla.es/salut-publica/ciutats-saludables
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167