Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN NOU CONVENI AMB EL CENTRE OCUPACIONAL TOLA.
L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN NOU CONVENI AMB EL CENTRE OCUPACIONAL TOLA.
05/11/2019
L'AJUNTAMENT DE SILLA SIGNA UN NOU CONVENI AMB EL CENTRE OCUPACIONAL TOLA.
Gràcies a aquest nou conveni s'afavorirá la insercció laboral dos persones del centre.
tola

L'Ajuntament de Silla ha signat amb el centre ocupacional TOLA un conveni de col·laboració per a la realització d’un programa de practiques formatives no laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual en l’Ajuntament de Silla.

Gràcies a aquest conveni de col·laboració amb el centre ocupacional, el Consistori contractarà a dues persones amb discapacitat intel·lectual usuàries del Centre Ocupacional TOLA en la modalitat de practiques formatives no laborals amb l’objectiu de facilitar la seua inserció laboral en empreses ordinàries.

La dedicació setmanal de les persones participants en les practiques formatives será de 20 hores setmanals durant un periòde de sis mesos.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, que ha sigut l'encarregat de signar el conveni junt al director del centre ocupacional, Vicent Josep Ramón Ferrer, ha destacat que “per a l’Ajuntament és una prioritat portar endavant iniciatives que faciliten la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·Lectual en empreses ordinaries. Amb aquest conveni, tonem a pendre un compromis amb les persones del centre ocupacional TOLA per a millorar el seu benestar”.

Per altra banda, la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, ha destacat que "Des de l'Ajuntament, valorem molt positivament el fet que les persones usuaries del centre ocupacional TOLA, puguen treballar durant un periòde de temps colze a colze amb nosaltres, una oportunitat que ens permetrà apendre mutuament”.


Per a Vicent Josep Ramon, director del Centre Ocupacional TOLA, “Aquesta oportunitat que ens dona l’Ajuntament de Silla, esperem que obriga la porta a que altres ajuntament signen convenis similars, amb els quals les persones usuaries del nostre centre puguen tindre més facilitats per accedir al mercat laboral”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167