Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla anuncia els Porrots d'honor 2019
L'Ajuntament de Silla anuncia els Porrots d'honor 2019
04/11/2019
L'Ajuntament de Silla anuncia els Porrots d'honor 2019
Merce Viana, Juan de Dios Cobo, la Junta Local Fallera de Silla i la Confradia de Pescadors, Porrots d'Honor 2019
PORROTHONOR
El Ple de l'Ajuntament, per unanimitat dels seus membres, amb dèsset vots a favor (12 PSOE-PSPV, 3 PP, 1 COMPROMÍS, 1 EUPV-ES), va acordar el passat 29 d'octubre aprovar la proposta de la regidoria de Cultura i Festes per atorgar els Porrots d'Honor 2019.


Aquest any, l'Ajuntament de Silla, atorga el Porrot d'Honor de les Lletres Valencianes a l'escriptora i pedagoga d'Alfafar Mercé Viana Martínez per la seua trajectòria, indiscutible, en l'escriptura juvenil i infantil.


Pel que fa al Porrot d'Honor a l'Activitat Cultural 2019 aquest s'atorga a la Junta Local Fallera de Silla per la seua trajectòria en defensa del nostre Patrimoni Immaterial, les Falles i com a representant de cadascuna de les Falles de Silla: Poble, Parc Sant Roc, Port, Reis Catòlics, Mercat, Molí i La Marjal.


El Porrot d'Honor a l'Activitat Esportiva 2019 enguany serà per a la Confraria de Pescadors de Silla per la seua trajectòria professional i pel seu treball incansable en la conservació del llac de l'Albufera.


I per últim, el Porrot d'Honor a l'Activitat Cívica 2019 s'atorga a l'esportista Juan de Dios Cobo Medina per la seua trajectòria professional tant en el món de l'atletisme com en la seua disposició i col·laboració permanent en activitats solidàries.


La cerimònia d'entrega dels Porrots d'Honor serà el pròxim divendres 22 de novembre a les 20:15 al Centre Cultural Carmen Valero.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167