Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > BERENAR DELS MAJORS
BERENAR DELS MAJORS
03/11/2019
BERENAR DELS MAJORS
La cloenda de la XXIX Setmana Cultural dels Majors de Silla es va celebrar amb un berenar de germandat
Berenar Jubilats_2019
Berenar_Jubilats_2019
Berenar_Jubilats_2019
Ahir diumenge de vesprada,  l’alcalde Vicente Zaragozá, i la regidora de Benestar Social Trini Martinez van participar en la cloenda de la XXIV Setmana Cultural dels Majors de Silla. Una vesprada que sempre destaca per la bona organització de la Junta Directiva de l’Associació de Pensionistes i Jubilats els Majors de Silla.

A les 6 de la vesprada va donar començament un berenar de germandat a la Sala Jardines Venecia d’Albal, on van assistir al voltant de 500 persones. Després del berenar, servit per la sala,  es va fer el lliurament dels premis dels campionats de parxís, petanca, birles i truc que s'han celebrat al llarg del mes de setembre. Després d’unes paraules de la president Manuel Delgado Talavera i l’alcalde Vicente Zaragozá, en què donaven les gràcies per l’assistència i animaven aquest col·lectiu a continuar amb totes les activitats,  les persones assistents van poder gaudir d'un gran ball.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167