Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá participa en la presentació dels plans de dinamització de les zones comercials 2019 de la Cámara Valencia.
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá participa en la presentació dels plans de dinamització de les zones comercials 2019 de la Cámara Valencia.
31/10/2019
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá participa en la presentació dels plans de dinamització de les zones comercials 2019 de la Cámara Valencia.
En aquesta trobada, l'Alcalde i regidor de Comerç Vicente Zaragozá ha presentat la campanya "És temps del comerç de Silla"
Cámara València
Cámara València
Cámara València
Cámara València
Cámara València
Hui a la Càmara València ha tingut lloc la presentació presentació dels plans de dinamització de les zones comercials 2019 de la Cámara València, un acte on ha participat entre altres l'alcalde de Silla i regidor de comerç Vicente Zaragozá, el regidor d'Industria Felipe Garcia i la presidenta de l'Associació d'Empresaris de Silla Mar Navarro 


A la presentació on també han participat la Directora General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Rosa Ana Seguí Sanmateu i el president de la Cámara València José Vicente Morata, Vicente Zaragozá i Mar Navarro han explicat a la resta d'assistents l'última campanya realitzada per l'Ajuntament de Silla amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris de Silla i la Cámara Valencia "És temps del Comerç de Silla".


Al seu parlament, Vicente Zaragozá, ha volgut destacar com a elements Claus de l'èxit de la campanya "És temps del comerç de Silla" la innovació, la cooperació i la sinergia creada entre tots els actors implicats, a més d'agrair a la Cámara València la seua ajuda i col·laboració.


En aquest encontre també han participant explicant les seues experiències Abelardo Olmeda i Ligia Rodrigo d'Associació del Moble València i  José Alhambra, i Amparo Boscá de l'Associació Promoció Comerç d'Ontinyent.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167