Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla presenta els resultats del projecte europeu "Clue 2 Inclusion"
L'Ajuntament de Silla presenta els resultats del projecte europeu "Clue 2 Inclusion"
30/10/2019
L'Ajuntament de Silla presenta els resultats del projecte europeu "Clue 2 Inclusion"
Al mateix acte es va presentar la regidoria de projectes europeus.
Europa
Europa
Europa
DSC_6531clue to inclusion
DSC_6559clue to inclusion
Ahir al Saló de Plens de l'Ajuntament de Silla va tindre lloc la Jornada de presentació dels resultats del projecte europeu “Clue 2 Inclusió” organitzada per l'Ajuntament de Silla en col·laboració amb l'Associació Amics de la Biblioteca de la Fonteta en el qual ha participat Silla amb altres vuit socis europeus de Noruega, Finlàndia i Holanda amb la presència de l'alcalde de Silla, Vicente Zaragoza.

El projecte “Clue 2 Inclusion” liderat per Noruega s'inicià a l'octubre de 2018, amb una durada d'un any amb l'objectiu de tancar la bretxa entre l'aprenentatge formal i no formal. Aquest projecte va naixer amb la intenció de prevenir l'abandó escolar prematur recopilat les millors experiències de Noruega, Holanda, Finlàndia i Espanya per a la millora del procés d'ensenyament-aprenentatge i la inclusió social.

Durant aquestos mesos, els participants han treballat els mètodes d'aprenentatge de les competències clau que tota persona necessita per al desenvolupament personal a través de l'aprenentatge no formal.

Al mateix acte, s'ha presentat també la regidoria de projectes europeus, on l'alcalde de Silla i regidor de projectes europeus Vicente Zaragozá, ha destacat que "l'Ajuntament de Silla continuarà treballantper a que Europa ens done visibilitat i majors oportunitats de col·laboració en matèries tan importants com l'ocupació, la transformació econòmica, la innovació i afavorirà l'estratègia de desenvolupament socioeconòmic de Silla."
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167