Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA FBCV I L'AJUNTAMENT DE SILLA REFORCEN LA SEVA COL·LABORACIÓ
LA FBCV I L'AJUNTAMENT DE SILLA REFORCEN LA SEVA COL·LABORACIÓ
29/10/2019
LA FBCV I L'AJUNTAMENT DE SILLA REFORCEN LA SEVA COL·LABORACIÓ
La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l'Ajuntament de Silla continuaran de la mà en l'impuls del bàsquet de formació després de l'ampliació del conveni signat per a la present temporada.
63608d93-f07d-4115-a63d-d513f2bd893a

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá i el regidor, Felipe García; s’han reunit amb el President de la Federació de Basquet de la Comunitat Valenciana Salvador Fabregat i el secretari del Club Bàsquet Silla Francisco José Cortijo per signar el nou conveni de col·laboració que amplia l'estreta relació que l’Ajuntament ve mantenint amb la Federació de Basquet de la Comunitat Valenciana en els últims anys.

Amb aquest acord, el Pavelló Municipal de Silla continuarà sent una de les seus del Programa de Tecnificació, que reuneix actualment fins a quatre grups (dos masculins i dos femenins), la que correspon amb els joves jugadors de la categoria d’Aleví que comencen a despuntar en mon del básquet i que volen intensificar la seva pràctica esportiva.

Durant la reunió, l'alcalde Vicente Zaragozá va mostrar la seva absoluta predisposició per a col·laborar en qualsevol iniciativa que promogua l'esport entre els joves i va destacar la important labor que duu a terme el Club Bàsquet Silla en la fidelització al bàsquet, un esport que transmet importants valors, com l’esforç el treball en equip, i el respecte.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167