Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > AESI, Associació d'Empresaris de Silla, celebra el seu 25 aniversari
AESI, Associació d'Empresaris de Silla, celebra el seu 25 aniversari
28/10/2019
AESI, Associació d'Empresaris de Silla, celebra el seu 25 aniversari
L'acte commemoratiu va tindre lloc el passat divendres al Club Esportiu Saladar
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
Aniversari_AESI
L'Associació d'empresaris de Silla, AESI, va celebrar el divendres passat, els seus primers 25 anys com a associació amb un sopar commemoratiu al Club Esportiu Saladar.


Prèviament al sopar, el mentalista Dario Piera, encarregat de conduir l'acte, va fer entrega d'una sèrie de reconeixements a totes les persones que han presidit l'associació i diferents personalitats destacades com l'Exdirector General de comerç i actual subsecretari de la Conselleria d'Economia Natxo Costa o l'Alcalde de Silla Vicente Zaragozá.


Mar Navarro i José Duran presidents de les comissions de comerç i indústria, van destacar als seus parlaments la important tasca que ha realitzat AESI amb el teixit comercial i empresarial de la ciutat al llarg d'estos 25 anys, a més d'agrair a l'Ajuntament i en especial a la Regidoria de comerç la seua col·laboració en totes les activitats que es realitzen.


Per altra banda, Vicente Zaragozá, alcalde de Silla i regidor de Comerç, va felicitar a totes i tots els membres de l'associació pel treball i la gran tasca realitzada durant tots aquestos anys, a més va destacar que per a l'Ajuntament el foment i promoció del comerç local és una prioritat, i es continuarà treballant per trobar vies de col·laboració conjunta amb l'Associació, que permeten convertir Silla en un municipi amb un comerç excel·lent, modern, competitiu i de qualitat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167