Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla convoca el II Porrot Jove de Narrativa
Silla convoca el II Porrot Jove de Narrativa
24/10/2019
Silla convoca el II Porrot Jove de Narrativa
L'Ajuntament posa en marxa el II Porrot Jove amb la participació de tots els col·legis i instituts de Silla
IMG-20191022-WA0001

L’Ajuntament, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, ha convocat el II Porrot Jove de Narrativa per tal fomentar l’escriptura literària en valencià en el món escolar. L’objectiu d’aquest projecte és fer que els i les nostres joves se senten importants perquè aquest Porrot Jove de Narrativa s’ha creat exclusivament per a ells i elles.


Aquest projecte va nàixer l’any passat amb una gran acollida per part de tots els centres educatius del poble i enguany es vol continuar amb la mateixa línia o millorant el projecte si és possible.

Cada col·legi i institut seleccionarà dues obres de cada classe de 6é de primària, 4t de l’ESO i 2n de batxillerat abans del 31 d’octubre, les quals seran avaluades per un jurat format per persones relacionades amb el món de la llengua, la cultura i l’educació, i amb una vinculació amb el poble de Silla.

El lliurament dels premis serà el 20 de novembre, a les 10.30 hores, al Centre Cultural Carmen Valero on està convidat tot l’alumnat que participa en el projecte i els i les joves finalistes de l’any passat.

En finalitzar l’acte, tindran l’espectacle didàctic i musical «Històries de la música en valencià» d’Educarock.

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, «és una satisfacció veure la implicació de tots els col·legis i instituts en aquest projecte que, en només dos anys, ha aconseguit consolidar-se a Silla dins de la Setmana de les Lletres Valencianes».

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167