Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El jurat de Viles en Flor visita Silla
El jurat de Viles en Flor visita Silla
27/09/2019
El jurat de Viles en Flor visita Silla
El jurat visita Silla per avaluar l'estat i l'evolució dels espais verds del municipi, i atorgar les Flors d'Honor
viles en flor
viles en Flor
viles en flor
viles en flor
Hui, els membres del jurat de Viles Flor han visitat Silla per avaluar l'estat i l'evolució dels espais verds del municipi. Les visites del jurat als pobles i ciutats adherides al programa Viles en Flors, serveixen per a decidir quantes Flors d'Honor corresponen a cada un dels municipis participants. Enguany, és el primer any que l'Ajuntament de Silla participa en aquesta competició.


El jurat ha sigut rebut per l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, qui els ha mostrat el nostre patrimoni vegetal i paisatgístic i explicat els projectes d'ajardinament que actualment es porten a terme al municipi, així com les accions previstes que es duran a terme en els pròxims mesos.


Viles en Flor és una iniciativa de ASFPLANT (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana) els objectius de la qual són promoure la protecció, millora i posada en valor dels espais verds en els municipis de la Comunitat Valenciana i contribuir amb això a millorar de la qualitat de vida dels seus habitants i la seva cohesió social; millorar la imatge dels municipis i els seus encants de cara a visitants i turistes; generar espais de formació, reflexió i debat entorn de la gestió sostenible dels pobles i ciutats; promoure els espais verds com a punt de trobada de relacions socials intergeneracionals; i millorar la consciència social cap a les polítiques de sostenibilitat ambiental i potenciació dels espais verds urbans.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167