Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla commemora el Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tracta de dones, xiquetes i xiquets.
Silla commemora el Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tracta de dones, xiquetes i xiquets.
23/09/2019
Silla commemora el Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tracta de dones, xiquetes i xiquets.
L'acció té com a objectiu la prevenció i la sensibilització social davant la difícil situació per la qual travessen les dones i xiquetes quan són víctimes de la tracta i explotació sexual.
1b9dc817-ccc5-4131-adb9-d6c3ce7503d5
c6ff926c-c6aa-4cbe-b8df-5d6886b9b29c
Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets, que es celebra hui, 23 de setembre, a la façana de l'Ajuntament de Silla, lluirà una pancarta amb el lema "Sense prostitució no hi ha tracta".


L'objectiu d'aquesta acció és sensibilitzar a tota la població i als homes i joves, especialment, davant el greu problema social de la tracta i visibilitzar com la cultura del patriarcat ens posiciona com a simples espectadors impassibles davant l'esclavitud de milions de dones i xiquetes.


Amb aquestes xicotetes accions es busca principalment és la prevenció i la sensibilització de la societat davant la difícil situació per la qual travessen les dones i xiquetes quan són víctimes de la tracta i l'explotació sexual i responsabilitzar de què existisca aquesta xacra als consumidors de la prostitució. El consum de la prostitució és un mercat que la proveeix, i, per tant, perpetua el problema, convertint-se en la major vulneració dels drets humans de les dones i xiquetes.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167