Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > COMENÇA EL CURS A SILLA PER A 2.650 ESCOLARS
COMENÇA EL CURS A SILLA PER A 2.650 ESCOLARS
09/09/2019
COMENÇA EL CURS A SILLA PER A 2.650 ESCOLARS
Els escolars de Silla comencen una nova etapa educativa
sant-roc-1
vuelta 2
vuelta
vuelta3

El curs 2019-2020 ha començat hui, 9 de setembre, amb normalitat per als 2.650 alumnes matriculats en Infantil, Primària, ESO i Batxiller.  Cal destacar que la mitjana de la ràtio ˗alumnes per aula- es troba per davall de la màxima exigida.


En Infantil i Primària, la mitjana se situa en 19 alumnes/aula i 21 escolars/aula, respectivament, (la norma per a Infantil i Primària la fixa en 25 escolars); mentre que en l’ESO es manté en 28 alumnes/aula (la norma marca 30 com a màxim) i 27 alumnes en Batxiller (la màxima és de 36 alumnes/aula). Aquestes dates estan extretes de l’Informe de la Comissió Municipal d’Escolarització del 6 de setembre de 2019 que detallen el cens d’alumnes de tots els centres educatius del municipi, tant públics com concertats. 


Així, al CEIP Reis Catòlics, CEIP El Patí, CEIP Verge dels Desemparats, CEIP Sant Roc, CEIP Lluís Vives, CC Sagrada Família, IES Enric Valor i IES Sanchis Guarner han obert portes a un total de 2.650 alumnes. Per nivells, en Educació Infantil han tornat a les aules 547 menudes i menuts, mentre que en Educació Primària ha sigut 1.183 escolars i en l’ESO i Batxillerat han començat el curs 920 alumnes.


Atenció a la diversitat: Aula CiL al CEIP El Patí


El CEIP El Patí continua l’aposta d’atenció a la diversitat dels escolars, amb l’aula CiL. Una unitat específica experimental de Comunicació i Llenguatge (CiL) per a xiquets i xiquetes amb TGD i TEL, en funció de la modalitat diagnosticada A o B. L’aula te capacitat per atendre fins a 8 alumnes i està dotada de tres professionals de la Conselleria d’Educació: una mestra d’Audició i Llenguatge, una mestra de Pedagogia Terapèutica i un educador.


Inversió i manteniment de les infraestructures educatives


Durant el curs passat i l’estiu, l’Ajuntament de Silla ha realitzat diferents tasques de manteniment en les instal·lacions educatives. Les actuacions s’han centrat en la millora dels accessos, l’adequació de despatxos, la reparació de finestres i portes, la pintura interior i exterior i la neteja i poda dels arbres que se situen al pati.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167