Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2019 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2019 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
01/08/2019
CONCLOUEN LES FESTES ALS BARRIS 2019 AMB MAGNÍFIQUES ACTUACIONS ALS DIFERENTS PARCS DE SILLA
Durant tres dies, els veïns i veïnes de Silla han pogut gaudir de les actuacions d'Agus Gamino, al Parc del Molí de Magalló, els humoristes Rafa Alarcon i Pablo de los Reyes i els cantants Jaume i Coral, al parc de Sant Roc i al parc de l'Alteró, respectivament.
Agus_Gamino
Ana_Belén_Victor_Manuel
In_love
Ahir va tindre lloc la darrera actuació de la Festa als barris organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Silla on els i les assistents van poder gaudir de l'actuació dels cantants Jaume i Coral, que van retre un tribut a Sergio i Estibaliz i a Ana Belén i Victor Manuel on es va fer un repàs a les seues millors cançons.


L'actuació d'ahir, va ser l'última que s'ha programat als nostres barris. La primera actuació va ser la del cantautor local Agus Gamino i la seua banda que, amb diferents cançons en solitari i a través de diferents duets amb APA i Marina Cerdan van enamorar des de la primera cançó als veïns i veïnes del Molí de Magalló. Aquesta actuació s'emmarca dintre del cicle de concerts Música a la Torre.


Pel que fa a la festa programada al barri de Sant Roc, aquesta, va estar a càrrec dels humoristes Rafa Alarcon i Pedro de los Reyes que van fer gaudir a tot el món d'una nit d'humor amb l'espectacle "In love, i riute de l'amor"


Es donen així per finalitzades les Festes als Barris, que han donat als ciutadans i ciutadanes de Silla l'oportunitat d'amenitzar les nits d'estiu sense la necessitat de desplaçar-se. A partir de hui, 1 d'agost, la festa es trasllada a la plaça del poble.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167