Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > s'inicia el Programa d'atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies
s'inicia el Programa d'atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies
12/07/2019
s'inicia el Programa d'atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies
Aquest programa està subvencionat íntegrament per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives
La regidora de Benestar Social, Trini Martínez, ha donat inici al Programa d'atenció de necessitats i inclusió social a menors (de 3 a 18 anys) i les seues famílies, durant el període estival 2019, que atendrà a un total de 60 menors durant els mesos de juliol i agost de 2019.

Aquest programa està subvencionat íntegrament per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en les corresponents línies de subvencions nominatives dels pressuposts de la Generalitat per a l'exercici 2019, i per un import de 14.967,65 €.

Les ajudes concedides als menors i les seues famílies inclouen, d'una banda, activitats d'oci i temps lliure per als xiquets i xiquetes, amb l'assistència a les escoles d'estiu o esportives, que organitza l'Ajuntament de Silla al mes de juliol, i l'entrada a la piscina municipal d'estiu de 12.00 a 14.00 hores, durant el mes d'agost, acompanyats per una persona adulta. Per altra banda, els menors reben dos menjars principals al dia, consistents en uns menús complets per a cobrir el dinar i el sopar del menor, i que s'ha de recollir cada dia, de dilluns a divendres no festius, durant els mesos de juliol i agost a l'establiment LA TERRA NOSTRA, que ha sigut l'empresa adjudicatària del servei per a l'any 2019.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167