Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Les rebaixes d'estiu en valencià
Les rebaixes d'estiu en valencià
04/07/2019
Les rebaixes d'estiu en valencià
L'agència AVIVA Silla reparteix les etiquetes i els cartells de rebaixes i descomptes entre els comerços del poble
Rebaixes

Un any més arriben les rebaixes d’estiu i l’Ajuntament de Silla, a través de l’agència AVIVA, s’ha sumat a la campanya «Rebaixes i Descomptes» per a promoure l’ús del valencià en el comerç de proximitat.

La regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, ha comentat que en aquesta legislatura «continuaran treballant per promoure l’ús del valencià i per promoure el comerç local que fa que Silla siga un poble viu. Volem que els veïns i les veïnes no hagen d’anar-se’n fora a comprar, sinó que ho facen a Silla i així ajudar el nostre comerç de proximitat i mantenir l’economia del nostre poble».

La distribució es realitzarà a través d’AESI (associació de comerços) i aDES (Agència de Desenvolupament de Silla).

Aquesta campanya es pot veure en moltes localitats valencianes gràcies al treball conjunt entre les AVIVA (agències de promoció del valencià) unides per l’objectiu de treballar per promoure l’ús de la llengua a tot el territori i en tots els àmbits municipals com és el comerç del poble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167