Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Les penyes taurines decideixen continuar fent bous pels dos recorreguts
Les penyes taurines decideixen continuar fent bous pels dos recorreguts
03/07/2019
Les penyes taurines decideixen continuar fent bous pels dos recorreguts
Fa unes setmanes es va proposar a l'Ajuntament que el canvi de carrer fora anual, pel gran esforç que suposa moure els xiringuitos i les barreres.
0ccf2587-af71-48c2-8005-798bf58dc987

Dimecres passat, una penya taurina de Silla va proposar a l’Ajuntament què “a causa de l'ingent treball que suposa moure els xiringuitos i les barreres d'ubicació quan es canvia el recorregut, seria convenient valorar que cada any es feren els bous al carrer per un recorregut diferent.”

Per aquest motiu, ahir, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de Festes Josefina Zaragozá, es van reunir amb els representants de les tres penyes taurines de Silla, Penya l’Esclafit, Penya el Xiquet de la Farola i la Penya Caixaes, per escoltar-los i prendre una decisió per unanimitat, i tenint sempre en consideració l'opinió dels veïns i veïnes del poble.

Finalment, després d’escoltar les postures de les penyes, aquests van decidir que, encara que és molt l’esforç i el sacrifici que s’ha de fer quan toca el canvi de carrer, entenen que, pel bé de la festa i per complaure a totes i tots els que gaudeixen d’aquesta, s’ha de continuar amb la tradició de fer l’espectacle pels dos recorreguts.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha volgut agrair a les penyes taurines l’esforç que fan durant tot l’any per mantindre aquesta festa i ha valorat molt positivament la decisió de continuar fent els bous pels dos recorreguts.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167