Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local estrena dos nous cotxes patrulla
La Policia Local estrena dos nous cotxes patrulla
01/07/2019
La Policia Local estrena dos nous cotxes patrulla
El comissari de la Policia Pedro Ortega i l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá presenten els nous vehicles dotats amb desfibril·ladors semiautomàtics, entre altres novetats.
2f302377-ff9a-4d3b-b11a-2c51a59e9198
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, acompanyat per Comissari de la Policia  Local, Pedro Ortega, han presentat aquest matí els dos nous cotxes de patrulla adquirits per l'ajuntament de Silla per a la seva posada a la disposició dels agents locals.


Es tracta de dos turismes de marca Dacia. La Policia Local incorpora així nous vehicles dotats, entre altres materials, amb desfibril·ladors semiautomàtics, farmacioles, mantes tèrmiques i ignífugues i filtres antiretorn per a la realització de reanimacions cardi-pulmonars, a més de llums led's i un sistema de marxa automàtic que farà la conducció més còmoda.


"Els nous cotxes patrulla, ajudaran Policia Local a prestar un millor servei a la ciutadania, millorant el temps de reacció davant una emergència i l'atenció a les persones en cas que siga necessària" ha declarat l'alcalde.


Quant a la incorporació de desfibril·ladors semiautomàtics, l'alcalde de Silla ha destacat que el fet d'incorporar desfibril·ladors d'última generació en els cotxes patrulla és un pas més per ficar-se a l'altura dels estàndards europeus en matèria de creació de zones cardioprotegides, la forma més eficaç de prevenció de morts per aturada cardíaca. Cal recordar que a principis d'aquest any, ja dotar de desfibril·ladors els espais públics municipals més importants del municipi com la Llar dels Jubilats, el Poliesportiu o l'edifici de la Policia.


A més la Policia Local ha anunciat que ha habilitat una nova línia telefònica per a consultes, el 092 per a tractar d'optimitzar el funcionament i prioritzar l'atenció de telefonades urgents.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167