Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres d'adequació de l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme
Comencen les obres d'adequació de l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme
28/06/2019
Comencen les obres d'adequació de l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme
Dilluns comencen les obres d'adequació de l'entorn de la Torre valorades amb un import de 130.883'48€ subvencionades íntegrament pel Fons Feder de la Unió Europea
feder-horizontal-valenciano
feder-vertical-valenciano
Entorn_Torre
Entorn_Torre
Entorn_Torre
275c2cc3-132e-4b1c-984d-23e5ffc821d8
22555f57-19c0-475e-b074-ddff5e60faca
5628165d-eae9-4d2a-a85b-a0ae81374864
Dilluns es posaran en marxa les obres de rehabilitació i posada en valor l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme de Silla valorades amb un import de 130.883'48€ sufragats íntegrament pel plan SOM dels Fons FEDER de la Unió Europea. El projecte inclou aquestes actuacions:

- S'executarà el mur vist de formigó, en color terra que formarà part del conjunt de la font ornamental en cascada i la séquia que transcorre al llarg de la mitgera. S'inclou tot el sistema de bombeig i canalitzacions per tal de garantir la recirculació d'aigua, que ens recordarà la tipologia de pati musulmà (font i jardí).

- Urbanització de la zona on abans es trobava l'edifici d'oficines.

- Restauració de les façanes interiors de l'ajuntament.

- Pavimentació del pati.

- Adequació i soterrament de les instal·lacions vistes.

- Enllumenament ambiental amb un sistema de baix consum que evita la contaminació lumínica.

- Instal·lació de mobiliari urbà.

- La mitgera vista es tractarà per una banda amb una façana de rajola cara vista continuant amb la mateixa del MARS i per altra, fins a aplegar al barandat de la terrassa de l'edifici veí amb un jardí vertical disposant de jardineres de ceràmica amb servei de rec degoteig i entramat de tràmex en retícula de 40x40 mm., ancorats a l'estructura metàl·lica existent.

El resultat de l'execució d'aquest projecte suposarà la rehabilitació i la posada en valor d'un entorn privilegiat, al mateix temps que permetrà el desenvolupament d'activitats culturals, etc.

Durant l'execució de les obres que es preveuen que es prolonguen fins al mes d'octubre, per motius de seguretat, l'entorn de la Torre Musulmana, els MARS i l'Oficina de Turisme, estarà tancat al públic.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167