Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nou Govern municipal: més regidors i regidores, i més estalvi respecte a la legislatura anterior
Nou Govern municipal: més regidors i regidores, i més estalvi respecte a la legislatura anterior
26/06/2019
Nou Govern municipal: més regidors i regidores, i més estalvi respecte a la legislatura anterior
L'alcalde presenta una reestructuració gràcies a la qual serà possible estalviar més de 8.000 € respecte a la legislatura passada, malgrat ser més regidors i regidores en el govern.
alcalde001

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha signat ja el decret pel qual s'estableixen les delegacions dels diferents regidors i regidores que constituiran el nou Govern municipal. Com a primera mesura, l'Executiu s'articularà entorn de quatre grans àrees que seran dirigides per quatre coordinadors generals: Iván Cuenca, Josefina Zaragozá, Trini Martínez i Felipe García. A més, el mateix alcalde es reserva la titularitat d’algunes àrees.

Àrea d’Alcaldia Presidència

L’alcalde, Vicente Zaragozá, assumeix directament, i de forma inicial, les competències sobre Seguretat Ciutadana, Recursos Humans, Projectes Europeus, Comunicació, Ocupació i Formació, Comerç, Obres i Serveis de Manteniment, Urbanisme i Policia.

Àrea d’Hisenda, Turisme, Transparència i Participació

Estarà coordinada per Iván Cuenca, primer tinent d'alcalde, qui assumeix les àrees d’Hisenda i Turisme, mentre que les àrees de Transparència, Participació i Modernització seran gestionades per Paco Gómez.

Àrea de Benestar Social, Educació i Normalització Lingüística

Aquesta àrea estarà sota la coordinació de Trini Martínez, que assumirà l’Àrea de Benestar Social. A més, inclou a Laura Millán, que assumirà competències d’Educació, Normalització Lingüística i Promoció del Valencià; Carmen Giner que s’encarregarà d’Infància, Adolescència i Igualtat; Amparo Alapont, responsable de Benestar Animal i Joventut, mentre que Pilar Castaño dirigirà les regidories de Memòria Històrica i Salut Pública.

Àrea de Medi Ambient i Esports

Felipe Iborra serà el coordinador d’aquesta àrea que inclou Interior, Agricultura, Medi Ambient, Cementeri, Caça i Esports, i portarà personalment totes les regidories excepte la d’Esports, que recau en el regidor Benigno Bodon.

Àrea de Cultura i Festes

Per últim, Josefina Zaragozá coordinarà Cultura, Festes, Associacionisme i la Fira de Sant Sebastià. Per a aquestes dues últimes regidories comptarà amb el regidor Manuel Rosales

Pel que respecta a la Junta Local de Govern està constituïda pels següents regidors i regidores:

1r tinent d'alcalde: Iván Cuenca i Navarro

2n tinent d'alcalde: Josefina Zaragozá i Naranjo

3r tinent d'alcalde: Benigno Bodón i Valiente

4t tinent d'alcalde: Francisco Gómez i Rebollo

5é tinent d'alcalde: Maria Pilar Castaño i Lemos

Més regidors i regidores i un estalvi de 8.000 € a l’any respecte a la legislatura anterior

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat el fet que «gràcies a aquesta reestructuració serà possible estalviar més de 8.000 € a l’any respecte a la legislatura passada, i això que serem més regidors i regidores treballant pel benestar de la ciutadania de Silla».

Per altra banda, ha explicat que, en la configuració del seu equip, ha volgut apostar per la millora de l'eficàcia municipal des de quatre grans àrees dirigides pels regidors i regidores amb més experiència, per a continuar fent de l’Ajuntament de Silla una administració local més pròxima, més moderna i més innovadora.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167