Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Vicente Zaragozá pren possessió com alcalde de Silla
Vicente Zaragozá pren possessió com alcalde de Silla
15/06/2019
Vicente Zaragozá pren possessió com alcalde de Silla
El Ple de l'Ajuntament quedarà compost per dotze regidors del PSOE, tres del PP, un de COMPROMÍS, i un d'EU
IMG_1670
IMG_1665
IMG_1687
IMG_1610
IMG_1602
IMG_1597
IMG_1672
IMG_1633
IMG_1740
IMG_1743
Aquest matí, Vicente Zarzgozá i Alberola va ser investit alcalde de Silla al Centre Cultural Carmen Valero, en un ple extraordinari que va transcórrer amb total normalitat. En aquest Ple ens va constituir la nova corporació municipal que va eixir de les eleccions locals del 26 de maig, en les quals el PSOE va obtindre el major nombre de vots.


El Ple es va iniciar amb la lectura, per part de la secretaria general de l'Ajuntament, de les disposicions legals que regulen aquesta sessió, i, a continuació, es va formar la Mesa d'Edat, integrada pel major regidor electe, Felipe García (PSOE) i la regidora més jove, Cristina Antón (PP).


Després de procedir el president de la Mesa a la comprovació de les credencials dels regidors electes, l'edil de menor edat donà lloc a la lectura dels noms dels regidors que formen la nova corporació que representarà els ciutadans fins al 2023.


Després d'aquest tràmit, el president de la Mesa va donar pas a la presa de possessió dels 17 regidors, previ jurament o promesa, i es va elegir l'alcalde per votació secreta.


Una vegada triat Vicente Zaragozá com a alcalde, després d'obtindre els vots de dotze edils, el president de la Mesa va donar possessió del càrrec com a primer edil, també previ jurament o promesa. L'alcalde va obrir un torn d'intervencions per als portaveus de les diferents candidatures i va intervindre en últim lloc abans d'alçar la sessió.


En el seu discurs d'investidura, Zaragozá va donar les gràcies a totes i tots els veïns i veïnes de Silla que van depositar en ell la seua confiança en les passades eleccions locals celebrades el 26 de maig, i va prometre continuar treballant com aquestos últims quatre anys, per millorar cada dia la qualitat de vida de tota la ciutadania.


Després de la sessió constitutiva, l'alcalde convocarà, dins dels 30 dies següents les reunions extraordinàries del Ple de la nova corporació que siguen necessàries per a resoldre assumptes com la periodicitat de les sessions plenàries i la creació i la composició de les comissions informatives permanents.
En aquestes reunions prèvies també seran nomenats els representants de la corporació en òrgans col·legiatsi l'alcalde informarà a la corporació dels seus nomenaments de tinents d'alcalde, membres de la comissió de Govern i de les delegacions d'Alcaldia.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167