Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda del taller de videojocs
Cloenda del taller de videojocs
10/06/2019
Cloenda del taller de videojocs
xiquets i xiquetes aprofiten les noves tecnologies per a treballar competències transversals com la creativitat, la tolerància a la frustració, aprendre a treballar en grup i l'afany de superació, entre altres
cloenda_taller_videojocs
cloenda_taller_videojocs
cloenda_taller_videojocs

    El passat dilluns 3 de juny va tindre lloc l’acte de cloenda de la primera promoció de tallers de programació de videojocs a l’Espai Jove. Aquesta activitat està dirigida per a xiquets i xiquetes de primària i joves a partir de 12 anys.

    El projecte s’engloba dins de l’edució no reglada i aprofita les noves tecnologies per a treballar competències transversals com la creativitat, la tolerància a la frustració, aprendre a treballar en grup i l’afany de superació, entre altres. A més, també potencia altres àrees de coneixements reglats com són les matemàtiques i l'anglés.

    Per a celebrar el fi de curs, es va fer una jornada de portes obertes en què l’alumnat va exposar els treballs que dissenyaren durant el mes de maig. Per concloure, s’entregaren els diplomes de graduació als assistents i s’escolliren els tres millors treballs exposats. Els guanyadors d’aquest any són:

    Premi a l’esforç

Nora Martínez Defez creadora de “Gato vs Thanos”

    Premi a l’originalitat

Marcos Zaragozá Piniella creador d’“Escoltar a Kodu”

    Premi al més votat

Ada Martín Defez creadora de “Coge la manzana loca”

    Amb les i els joves guanyadors s’ha editat un vídeo on expliquen el seu projecte i com han viscut el seu any als tallers de programació.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167