Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla renova el conveni de col·laboració amb "Ebrofundación. Arròs la Fallera" per fomentar la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.
L'Ajuntament de Silla renova el conveni de col·laboració amb "Ebrofundación. Arròs la Fallera" per fomentar la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.
05/06/2019
L'Ajuntament de Silla renova el conveni de col·laboració amb "Ebrofundación. Arròs la Fallera" per fomentar la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.
Gràcies a aquest conveni, més de 30 joves del nostre municipi en risc d'exclusió reben formació per ampliar les seues possibilitats d'inserció sociolaboral.
5fc94e07-99de-406c-adb3-95cb416c74c9

L'Ajuntament de Silla ha renovat el conveni amb "Ebrofundación. Arròs la Fallera" que permetrà millorar la situació de determinats col·lectius de Silla que presenten risc d'exclusió sociolaboral.


Concretament, el projecte subvencionat, és "Itineraris d'Inserció Sociolaboral per a col·lectius Especials" i gràcies a ell, joves entre catorze i quinze anys, amb necessitats especials, aprenen a l'IES Enric Valor mecànica i agricultura ecològica, baixant la conflictivitat en l'aula i millorant la convivència al centre escolar.


A més, el projecte es complementa en horari extraescolar en el centre de dia Connecta Molí, on els joves aprenen a reparar bicicletes, tornar a condicionar i reparar ordinadors i dissenyar pàgines web.


Els tallers tenen una duració de 20 hores lectives per curs, i totes les persones participants que superen amb èxit la formació obtenen el seu corresponent certificat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167