Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comença l'Escola d'Ocupació ET FORMEM SILLA II
Comença l'Escola d'Ocupació ET FORMEM SILLA II
31/05/2019
Comença l'Escola d'Ocupació ET FORMEM SILLA II
L'Ajuntament de Silla ha obtingut una subvenció de 232.054, 80€ del SERVEF, per a desenvolupar aquest projecte.
Taller d'Ocupació
Taller d'Ocupació
Taller d'Ocupació

El passat 31 de maig, l'alcalde Vicente Zaragozá va donar la benvinguda a les noves 20 persones aturades que han estat contractades en el projecte de formació i ocupació ET FORMEM SILLA EMPLEA II.

Concretament, s’han iniciat dues especialitats, una d’agricultura ecològica i una altra de serveis administratius. Totes les persones participants obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1 en acabar la formació.

Aquest és un dels 12 projectes aprovats pel Servef-Labora a la província de València i el 3r millor valorat, per la qual cosa l’Ajuntament de Silla ha obtingut una subvenció de 232.054,80€ per poder desenvolupar-lo.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha manifestat "que la seua major satisfacció com a polític és veure com donen resultats els esforços per aconseguir recursos per a les persones, crear ocupació i projectes com els tallers que suposen un canvi radical en la vida personal i professional de les persones participants".

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167