Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Ja podeu consultar l'informe del diagnòstic participatiu per a la inclusió de la perspectiva de gènere al PMUS
Ja podeu consultar l'informe del diagnòstic participatiu per a la inclusió de la perspectiva de gènere al PMUS
31/05/2019
Ja podeu consultar l'informe del diagnòstic participatiu per a la inclusió de la perspectiva de gènere al PMUS
Es presenta el diagnòstic participatiu amb perspectiva de gènere i mobilitat urbana realitzat a partir d'una sessió formativa en matèria de mobilitat, una passejada urbana en perspectiva de gènere i una anàlisi de la mobilitat.
IMG_0640
IMG_0699
IMG_20190412_210637

Aquesta setmana s’han fet públiques les propostes per incorporar la perspectiva de gènere al Pla de Mobilitat Sostenible de Silla (PMUS) amb la intenció de construir espais més inclusius. Per realitzar aquest diagnòstic participatiu s’han desenvolupat diverses accions dins del programa «Urbanisme i mobilitat amb perspectiva de gènere» que es va iniciar el passat mes d’abril amb una formació sobre urbanisme i mobilitat amb perspectiva de gènere, seguit d’una passejada urbana crítica basada en les conegudes «Passejades de Jane Jacobs» i una anàlisi de la mobilitat, on la implicació i participació de les dones ha estat el centre del procés.

Gràcies a aquestes sessions, s’ha pogut elaborar un dossier on es recullen totes les conclusions i propostes d’incorporació respecte a la millora del disseny urbà, la millora dels serveis i les infraestructures per a la vida quotidiana o les mesures de millora de l’accessibilitat al medi físic en carrers i espais públics. Pots consultar el document fent clic ací.


Durant la pròxima setmana es continuarà realitzant el diagnòstic participatiu del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible) a través de jornades de participació per barris, on la ciutadania podrà fer propostes específiques en relació amb les seues vivències i necessitats quotidianes


Les pròximes dates i llocs de celebració són:


Zona centre: Divendres 31 de maig, a les 19 h, a la llar dels jubilats.

Zona Molí de Magalló: Dilluns 3 de juny, a les 19 h, al local del Club d’Escacs.

Zona Alteró-Sant Lluís / Reis Catòlics: Dimecres 5 de juny, a les 19 h, a l’Espai Jove.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167