Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > DIHUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'ASSOCIACIÓ TEAyudamos
DIHUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'ASSOCIACIÓ TEAyudamos
14/05/2019
DIHUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'ASSOCIACIÓ TEAyudamos
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
Somiem_TEA

Dijous passat va tindre lloc la dihuitena sessió del programa SOMIEM Silla per a la qual l’Associació TEAyudamos va obrir les seues portes. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

El desenvolupament de la sessió va tindre un clima molt amè en el qual la mobilitat i, més concretament les xiquetes i xiquets amb necessitats especials van ser els protagonistes. Les persones assistents van destacar com aspectes positius al nostre municipi la creació de noves instal·lacions com els paellers, l'Espai Jove, el Centre Cultural Carmen Valero, el suport al teixit associatiu i col·lectius del municipi, així com les iniciatives per part de l’Ajuntament com la subvenció Impulsa Silla o els cursos de formació impulsats per l'ADES.

A la sessió també es va suggerir seguir treballant en millorar els paellers habilitant zones d’ombra, així com desenvolupar camins escolars segurs, amb senyalística i amb persones guiant (al menys inicialment). Per últim, les persones que van assistir-hi, van rebutjar la falta de consciència cívica d'algunes persones propietàries d'animals que no cuiden dels parcs de gossos o deixen els excrements als solars. Totes les propostes realitzades durant la jornada poden consultar-se fent clic ací.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167