Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
13/05/2019
Silla celebra el Dia Institucional de la Policia
A l'acte es va presentar també la campanya "La policia, sempre amb tu" i es va retre un xicotet homenatge alsciutadans i ciutadanes que han col·laborat amb la policía.
Dia de la Policia '19 (82)
Dia de la Policia '19 (39)
Dia de la Policia '19 (48)
Dia de la Policia '19 (49)
Dia de la Policia '19 (81)
Dia de la Policia '19 (88)
Dia de la Policia '19 (37)
Dia de la Policia '19 (47)
Dia de la Policia '19 (91)
Dia de la Policia '19 (29)
Dia de la Policia '19 (87)

El passat divendres dia 10 de maig, al Centre Cultural Carmen Valero, va tindre lloc la celebració del Dia Institucional de la Policia i el lliurament dels premis del II Concurs Escolar de Dibuix i Redacció «Què és un policia per a tu?» organitzat per la Regidoria d’Infància, Adolescència, Joventut, Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Silla, en col·laboració amb la Policia Local.

Una celebració que també va servir per enaltir el treball que fan cada dia els companys i les companyes de la Policia Local i retre un homenatge alsciutadans i ciutadanes que enguany han col·laborat en alguna intervenció amb la Policia Local. A més, es va presentar la imatge i l’eslògan de la nova campanya de la Policia Local de Silla, per apropar la institució als més joves «La policía, sempre amb tu».

A l’acte, va intervindre el cap de la Policia Local de Silla, Pedro Ortega qui, que va destacar “el gran compromís amb la societat i la gran dedicació del cos de Policia del nostre poble.” i la Oficial, Maria del Mar López, qui va destacar el paper de la dona en el Cos de la Policia. Per altra banda, Salva Ferrer, fou l’encarregat dedonar a coneixer el veredicto dels premis del del II Concurs Escolar de Dibuix i Redacció «Què és un policia per a tu?»

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va ser l’encarregat de concloure l’acte ficant en valor “ la gran professionalitat dels i les policies de Silla que treballen diàriament perquè la ciutadania puga gaudir d’un poble més segur”.

Les persones finalistes i la guanyadora de la categoria de dibuix van ser: Claudia Alcalá Torres, de 4t A del Col·legi Sagrada Familia; Sandra Avilés Alegre, de 4t A del col·legi Reis Catòlics; i Mariam El Omari, De 4rt del col·legi Verge Dels Desemparats. Mentre que les dues finalistes i la guanyadora de la categoria de redacció van ser: Norah Geel Gómez, de 4rt. B del col·legi Sagrada Família, i Cristina López Picó, de 4rt del col·legi Sant Roc i Alba Magalló Garcia, De 4rt B del Col·legi El PatÍ

En acabar l’acte, es va servir un vi d’honor per a totes les persones assistents.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167