Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > 11 de maig, dia del comerç just
11 de maig, dia del comerç just
09/05/2019
11 de maig, dia del comerç just
l'Ajuntament avança cap al comerç just i de proximitat en les seues contractacions basades en la responsabilitat social
aula-al-carrer (1)
aula-al-carrer

El Dia Internacional del Comerç Just (World Fair Trade Day) se celebra tots els anys el segon dissabte de maig.

Aquesta celebració busca marcar la diferència en la vida dels artesans i productors a xicoteta escala de tot el planeta. El Comerç Just és una manera concreta i eficaç per a participar en la construcció d'un món millor.

Des de ja fa alguns mesos, l’Ajuntament de Silla avança cap al comerç just i de proximitat en les seues contractacions incorporant clàusules socials i mediambientals, que garanteixen l’adquisició de productes de comerç just i de proximitat sempre que siga possible.

Un dels exemples més propers de contractació amb clàusules socials, es el càtering que es va servir a l’acte de cloenda del programa “De l’aula al carrer” on els i les assistents van poder degustar menjar i beguda de comerç just i de proximitat, que garanteixen condicions laborals dignes, preu just a productors, respecte del medi ambient, igualtat de gènere i no explotació infantil.

Respectant aquestes clàusules, l’Ajuntament de Silla pretén convertir la responsabilitat social en una part essencial de les seues polítiques municipals.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167