Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El president de la Diputació Toni Gaspar visita Silla
El president de la Diputació Toni Gaspar visita Silla
08/05/2019
El president de la Diputació Toni Gaspar visita Silla
Els membres de la corporació i el president de la Diputació Toni Gaspar han fet una passejada pel nostre municipi
tonigaspar1
tonigaspar2
tonigaspar3
e80b6985-5da0-466c-95c5-d50b3bfb3079
Ahir el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va fer una visita institucional al nostre poble. El regidor d’Esports, Felipe García; la regidora de Benestar Social, Trini Martínez; el regidor d’Hisenda, Ivan Cuenca, i l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, el van rebre a l’Alcaldia de l’Ajuntament passades les 10 hores, on li van donar la benvinguda i el van convidar a signar en el llibre d'or com a mostra de la seua visita al municipi.

Posteriorment, el president va fer una passejada pel centre històric  on va tindre l’oportunitat de comentar amb l’alcalde el pla turístic que es posarà en marxa pròximament al nostre poble, així com parlar sobre futures intervencions al municipi. 

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha volgut agrair la visita i el compromís amb Silla del president de la Diputació de València. «Gràcies a l’ajuda de la Diputació de València, hem pogut realitzar molts projectes al nostre poble aquests últims quatre anys. És una sort poder comptar amb la seua implicació en un futur pròxim per poder implementar el pla turístic i executar noves intervencions al municipi.»
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167