Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ÈXIT DEL SEGON SOPAR PER A LES PERSONES MAJORS DE 65 ANYS
ÈXIT DEL SEGON SOPAR PER A LES PERSONES MAJORS DE 65 ANYS
06/05/2019
ÈXIT DEL SEGON SOPAR PER A LES PERSONES MAJORS DE 65 ANYS
Més de 600 persones majors de Silla van gaudir d'un sopar i una orquestra a la Nau Jove. Dissabte passat a la Nau Jove de Silla, va tindre lloc el II sopar per als majors de 65 anys, organitzat per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Silla, en col·laboració amb l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Silla, en el qual van participar més de 600 persones majors del nostre municipi.
sopardelsmajors17
sopardelsmajors18
sopardelsmajors19
sopardelsmajors20
sopardelsmajors21
sopardelsmajors22
sopardelsmajors23
sopardelsmajors24
sopardelsmajors25
L'activitat que tenia com a lema "Viu la vida amb intensitat i oblida la teua edat" es perllongà fins entrada la matinada, i els assistents van poder gaudir de la música en directe de l'orquestra "Chamán".

Aquest és el segon any consecutiu que l'àrea de Benestar Social organitza el sopar per a les persones majors de 65 anys, i amb ell l'Ajuntament vol retre un xicotet homenatge a cadascun dels nostres majors. Trini Martinez, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Silla, ha volgut destacar que "amb activitats com aquestes volem mostrar el nostre respecte i agraïment a totes i tots els majors per la seva trajectòria de vida, conscients que ells són una peça fonamental en la familia i que ens fan més grans com a poble"

Per altra banda, Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, ha assenyalat que "Les persones majors ens aporten saviesa i experiència, treballant amb i per ells, aprenem que envellir no és qüestió d'edat sinó d'actitud. Els majors del nostre poble són un clar exemple de col·lectiu que participa en la vida social i culturalde Silla” 

L’èxit del sopar dels majors d’enguany, consolida aquesta activitat que va nàixer l’any passat amb objectiu fonamental d'oferir l'oportunitat de viure una grata vetllada, que permetera als majors escapar de la rutina i rebre una dosi de vitalitat, la qual cosa repercuteix en el seu estat d'ànim i en la seva salut física, mental i emocional.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167