Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Dies de Pasqua al Espai Jove
Dies de Pasqua al Espai Jove
25/04/2019
Dies de Pasqua al Espai Jove
Escola de Pasqua, Pasqua Esportiva, activitats culturals i jocs
Escola Pasqua Silla
FestiMona
FestiMona
FestiMona
FestiMona
Escola Pasqua Silla
Escola Pasqua Silla
Pasqua Esportiva Silla
Escola Pasqua Silla

Al llarg de les vacances de Pasqua des de l'Espai Jove i mitjançant la regidoria d'Infància, adolescència, joventut i educació s'han organitzat activitats lúdiques i pasqüeres, on més de 230 xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'una programació d'oci educatiu i saludable mentre han gaudit de les seues vacances escolars.

Aquest oferta naix amb l'objectiu de conciliar la vida familiar amb les vacances dels més menuts i amb la finalitat d'educar mitjançant la formació no reglada la cohesió grupal, els valors de companyerisme i respecte  a traves del joc i la creativitat.

Tots els matins a l'Espai Jove i al Poliesportiu una trentena de xiquetes i xiquets han gaudit de l'Escola de Pasqua i la Pasqua esportiva. Han elaborat roscons d'anís, pintat ous, jugat i cantant, altres han jugat a bàsquet i a esports no competotius i han tingut l'oportunitat de realitzar circuits esportius amb biciletes, patins i patinets gràcies al Club de Triatló de Silla.

La vesprada de dijous 25 d'abril, l'Espai Jove es va convertir en un Hort i una cebera, ja que tinguerem representació teatral per a famílies gràcies a la companyia Horta Teatre.
L'exterior es va inundar de catxerulos, mones de Pasqua, ous multicolors, cordes, cançons i tallers.

Totes les activitats han estat amenitzades per l'equip de Joventut de l'Ajuntament de Silla.
 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167