Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
16/04/2019
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
La Nau Jove s'ompli per rebre la informació
WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.13.30
WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.13.32

Ahir la Nau Jove es va  omplir de gom a gom de pares i mares que volien informar-se del procés d’escolarització dels seus fills i filles de 3 anys per al proper curs escolar 2019-2020. El dia 9 fins al 17 de maig s’obri el termini de preinscripció als centres d’infantil i primària El Patí, Lluís Vives, Reis Catòlics, Sant Roc, Verge dels Desemparats i Sagrada Família.

Enguany 159 xiquets i xiquetes de tres anys  iniciaran la seua escolarització el pròxim curs 2019-2020.

Els  6 directors dels centres públics del municipi, junt amb la secretària tècnica de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Silla i la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, han oferit una xerrada als assistents, en la qual van informar de tot el procés d’escolarització que s’iniciarà dijous 9 de maig, amb la publicació de vacants als centres,  i on la regidora ha destacat que “S’ha donat tota la información necessaria per a que les families puguen sol·licitar plaça en condicions d’igualtat”.

L’Ajuntament de Silla ha entregat un sobre amb la informació necessària per al procés a tots els pares i mares assistents amb el dossier informatiu junt amb el protocol i l’imprés que s’ha d’emplenar per a la sol·licitud de la plaça. Les persones que no hagen pogut assistir, poden passar a recollir la documentació de la matriculació pels Serveis Socioeducatius (C/ Sant Josep, 56. Tel. 961 212 222) on se’ls informarà de tot el procés d’escolarització. En la nostra web i en la pestanya d’Educació també es podrà trobar la documentació.

Podeu descarregar tota la información fent click ací

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167